Blog

  • Wektu kirim: Aug-14-2020

    Penggali herbal kadhangkala diarani grinding utawa gilingan suket digunakake kanggo ngethok utawa ngethok bumbu utawa rempah-rempah. Ana macem-macem variasi gilingan herba gumantung saka jumlah potongan utawa materi sing diproduksi nganggo utawa mekanisme sing digunakake kanggo nggiling herbal. Ing ngisor iki sawetara secr ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Aug-13-2020

    Apa sing dadi GRINDER? Penggiling minangka piranti sing digawe kanggo nggiling bumbu lan rempah-rempah dadi bit cilik. Bisa digunakake kanggo nggiling herbal pawon, nanging luwih digunakake kanggo nggiling tunas ganja dadi partikel ukuran cilik. Pencét khas dumadi saka rong bagian sing bisa dipisah lan duwe untu sing cetha ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Aug-13-2020

    Saiki, jinis lampu tanduran ing pasar bisa dipérang dadi telung generasi: Cahya tanduran generasi pertama LED duwe rasio tetep abang lan biru, kanthi intensitas cahya sing terus-terusan, lan sumber daya DC. Cahya tanduran LED generasi kaping pindho tetep duwe tikus tetep ...Waca liyane »