Babagan Kita

Hemgrinder minangka merek Shenzhen Gesheng Technology Co, Ltd.
Hemgrinder setya tugas sing gampang: kanggo nyedhiyakake rega paling murah, produk sing paling dhuwur, uga fitur canggih lan desain sing apik banget!

Our company was founded in 2004, headquartered in Wenzhou, branch in Shenzhen, with more than 10 years of production experience, is a professional design, development, production and sales of tobacco leaf shredder, cigarette paper and cigarette set. , gardening lighting, etc. At present, it has more than 150 employees, including 5 R & D personnel, and has a complete and scientific quality management system.

Ana mesin mesin injeksi 20 mesin, 20 mesin mati, pukulan abot, tliti CNC kanthi output taunan 20 yuta. Produk saka produksi menyang pangiriman dititi priksa, kanthi rega lan kualitas nduweni kauntungan mutlak! Produk kita didol ing saindenging jagad lan nyenengake reputasi sing apik. Integritas, kekuatan lan kualitas produk Hembrinder wis dikenali dening industri. Muga-muga bisa entuk luwih akeh distributor saka macem-macem negara.

Prinsip kita kanggo nyuda biaya, nambah daya saing pasar lan entuk mupangat kanthi menang lan ngasilake menang. Kualitas luwih dhisik, pelanggan pisanan, fokus integritas, pangembangan lan inovasi minangka pamrih. Sugeng pitunjuk lan ijol-ijolan rekan industri!

Wiwit ngadeg, merek wis netepi telung tujuan layanan, kepercayaan pelanggan, layanan sing apik "sing apik. Supaya bisa nyukupi permintaan pasar lan nglindhungi para pelanggan

Falsafah bisnis: integritas, kaunggulan, win-win!
Konsep layanan: kabeh pangguna minangka inti!

Ngelingi wektu kepungkur, kita kebak semangat, ngarepake mbesuk, luwih yakin! Hemgrinder mesthi nganut perusahaan kanggo "ngupayakake kualitas sing sampurna lan nggawe busana klasik", kanthi sikap layanan sing tulus, sistem layanan sing sampurna lan semangat inovasi tanpa telusuran.
Sugeng rawuh para pelanggan teka kanggo ngrembug, neliti lan nuntun!