Jarum Panyimpen Segel Vakum 800ml kanggo Jamu, Kacang kopi, Teh, Pangan, Rempah-rempah

800ml Vacuum Seal Storage Jar for Herbs, Coffee bean, Tea, Food, Spice

Keterangan Singkat:

Kothak wadhah nganggo pompa vakum kanthi terpadu karo tutup modern, komplek! Sing mbela kacang kopi, woh-wohan, bijirin, cemilan, utawa pet kanggo hawa lan udhara, lan amarga digawe saka bahan PET, entheng.


  • Item No .: GSVJ6362
  • Kapasitas: 1200ml / 800 ml / 400 ml
  • Bahan: PET
  • Bobot Anyar: 215g / 180g / 135g
  • Ukuran (Diameter x Dhuwur): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
  • Ukuran (Diameter x Dhuwur): 800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
  • Ukuran (Diameter x Dhuwur): 400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    Jarum Panyimpen Segel Vakum 800ml kanggo Jamu, Kacang kopi, Teh, Pangan, Rempah

    Jar (1)

    Katrangan Product

    Item No .: GSVJ6362
    Kapasitas: 1200ml / 800 ml / 400 ml
    Bahan: PET
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
    800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
    400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
    Bobot Anyar: 215g / 180g / 135g
    Item No .: GSVJ6362
    Kapasitas: 1200ml / 800 ml / 400 ml
    Bahan: PET
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 1200ml: 4 x 6,7 Inch (110 x 170mm)
    800ml: 4 x 5 Inch (110 x 130mm)
    400ml: 4 x 3,5 Inch (110 x 90mm)
    Bobot Anyar: 215g / 180g / 135g

    Fitur

    Kothak wadhah nganggo pompa vakum kanthi terpadu karo tutup modern, komplek! Sing mbela kacang kopi, woh-wohan, bijirin, cemilan, utawa pet kanggo hawa lan udhara, lan amarga digawe saka bahan PET, entheng. set konten pawon 2 bunder iki katon elegan lan trendi ing countertop apa wae. Kanthi jar iki uripe mung luwih becik. Kanggo Gunakake paling apik mung pencet tombol pompa vakum kaping 3-4 nganti bisa nggawe segel udara. Kanggo panyimpenan jangka panjang sing optimal, aktifake pompa HARI kanggo njamin kesegaran maksimal.

    * VACUUM LID - pump * HARIAN * kanggo njaga segel vakum sing sampurna!

    * VACUUM SEAL JAR njaga obat-obatan, rempah-rempah, kacang buncis, jajanan, pangobatan pet utawa teas seger pirang-pirang wulan lan ora ana bau.

    * Kualitas PET kualitas GRATIS lan FREEZER-SAFE di resiki kanthi gampang.

    * Kapabilitas 3-JAR SET - 1200 ml & 800 ml & 400 ml (40,6 oz. & 27 oz. & 13,5 oz.)

    Detail Produk

    Jar (2)
    Jar (3)
    Jar (4)
    Jar (5)
    Jar (6)
    Jar (7)
    Jar (8)
    Jar (9)
    Jar (10)
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan