640W Lampu Fowable LED Tanduran Lampu Komersial

640W Foldable LED Grow Light Bars Commercial Lighting

Keterangan Singkat:

Branded Led diadopsi. Saben jalur ana 80w lan kabeh unit 640w. PPFD luwih 15% saka Fluence.


  • Model No. HG-8T-3
  • Daya sing cocog: 720w
  • Daya Operasi: 640w ± 10%
  • Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
  • Wilayah Liputan: 4X4ft
  • Supir: SOSEN
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    640W Lampu Fowable LED Tanduran Lampu Komersial

    Linear Bar Light (1)

    Katrangan Product

    * Led Led diadopsi. Saben jalur ana 80w lan kabeh unit 640w. PPFD luwih 15% saka Fluence.

    * UL / CE / ROHS / FCC Certificate

    * Instalasi sing gampang lan aman (Piranti voltase sithik)

    * Dilindhungi saka sirkuit cendhak

    * Sumber daya meanwell external

    * Anti banyu

    Linear Bar Light (2)

    Lembar Teknis:

    Model No. HG-8T-3
    Daya sing cocog: 720w
    Daya Operasi: 640w ± 10%
    Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
    Wilayah Liputan: 4X4ft
    Dipimpin: 1280pcs SAMSUNG LM301B + 80pcs GR RED
    Supir SOSEN
    Dhuwur ndhuwur tanduran: 0.3M / 0.6M / 0.9M / 1.2M / 1.5M / 1.8M
    Gelombang amba ngarepan: Abang: Putih: 120 °
    PPF: (umol / s): 1690.3umol / s
    PPE: (umol / J): 2.56umol / J
    Wektu cahya saben dina: 12-18 Jam
    Wektu urip: 30.000 Jam
    Waranti: 5-taun
    Tegangan: AC100-277V
    Frekuensi kerja: 50/60 Hz
    Rating IP: IP54
    Lingkungan kerja: -30 ℃ ~ + 40 ℃ / 15% ~ 90% RH
    Input saiki: 5.8A ~ 2.9A
    Kondisi Penyimpen: -40 ℃ ~ + 50 ℃
    Ukuran karton: 1235X185X645mm
    NW: 16kg / PC
    GW: 18kg / PC
    Model No. HG-8T-3
    Daya sing cocog: 720w
    Daya Operasi: 640w ± 10%
    Ukuran: 46.2x44x2 inci (L1175xW1120xH50mm)
    Wilayah Liputan: 4X4ft
    Dipimpin: 1280pcs SAMSUNG LM301B + 80pcs GR RED
    Supir SOSEN
    Dhuwur ndhuwur tanduran: 0.3M / 0.6M / 0.9M / 1.2M / 1.5M / 1.8M
    Gelombang amba ngarepan: Abang: Putih: 120 °
    PPF: (umol / s): 1690.3umol / s
    PPE: (umol / J): 2.56umol / J
    Wektu cahya saben dina: 12-18 Jam
    Wektu urip: 30.000 Jam
    Waranti: 5-taun
    Tegangan: AC100-277V
    Frekuensi kerja: 50/60 Hz
    Rating IP: IP54
    Lingkungan kerja: -30 ℃ ~ + 40 ℃ / 15% ~ 90% RH
    Input saiki: 5.8A ~ 2.9A
    Kondisi Penyimpen: -40 ℃ ~ + 50 ℃
    Ukuran karton: 1235X185X645mm
    NW: 16kg / PC
    GW: 18kg / PC
    Linear Bar Light (3)
    Linear Bar Light (4)
    Linear Bar Light (5)
    Linear Bar Light (6)
    Linear Bar Light (7)

    Detail Produk

    Linear Bar Light (8)
    Linear Bar Light (9)
    Linear Bar Light (10)
    Linear Bar Light (11)
    Linear Bar Light (12)
    Linear Bar Light (13)
    Linear-Bar-Light-14.jpg

    Pènget:

    1. nggunakake njero ruangan mung.

    2. Supaya ora rusak, aja nggunakake banyu utawa netes irigasi nalika nggunakake.

    3. Wektu cahya srengenge kudu 12-18 jam.

    4. Nalika nyemprotake tanduran, dhuwur sing dituntun dadi lampu ora kurang saka 10 inci, dhuwur sing kurang bakal nyebabake karusakan tanduran.

    5. Lampu gantung kanthi dhuwur bakal ngrusak energi lan mengaruhi siklus tuwuh saka tanduran, saengga lampu kasebut uga ora digantung kanthi dhuwur.

    6. Nalika ngurus tanduran, kudu nyemprot godhong lan cabang kaping pindho saben dina, kanggo mesthekake tanduran ora kisut, lan ora duwe fenomena kurang saka woh, lan pericarp sing angel.

     Linear-Bar-Light-15.jpg
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan