63MM / 2,5 inc Zink Alloy Clear Top Herb Grinder 4 Potongan karo Laci

63MM/2.5″ Zinc Alloy Clear Top Herb Grinder 4 Pieces with Drawer

Keterangan Singkat:

Penggali Herb 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggiling, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari. Pencet kanggo tanduran herba 4 desain bakal gampang digunakake, kasedhiya kanthi gampang lan ngresiki ramuan gilingan.


  • Item No .: GSRP2627
  • Toko: 4 Potongan
  • Werna: Werna abu-abu / Ijo / Biru / Abang / Perak
  • Bahan: Zinc Alloy
  • Bobot Tanduran: 228g
  • Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    63MM / 2,5 "Zinc Alloy Clear Top Herb Grinder 4 Potongan karo Laci

    xiangqing (1)

    Katrangan Product

    Item No .: GSRP2627
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Werna abu-abu / Ijo / Biru / Abang / Perak
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
    Bobot Tanduran: 228g
    Item No .: GSRP2627
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Werna abu-abu / Ijo / Biru / Abang / Perak
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 65mm)
    Bobot Tanduran: 228g

    * Penggiling ramuan 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggulung, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari. Pencet kanggo tanduran herba 4 desain bakal gampang digunakake, kasedhiya kanthi gampang lan ngresiki ramuan gilingan.

    * Ndhuwur sing cetha ngidini sampeyan ndelok proses ngiseni kabeh, sing digambar nggambar sampeyan bisa njupuk barang-barang sing digiling. Skrin Mesh saringan polen polos sing apik banget, scraper sithik mbantu kanggo ngempalaken bubuk.

    * Cocog kanggo nggiling bumbu, rempah-rempah, teh, lan sapiturute. Tanduran campuran kanthi tutup magnet sing kuat mbantu banget kanggo nyuda pengambilan lan tetep bebas taneman.

    * Plinder rempah iki digawe saka wesi logam seng lan tahan lama. Gigi sing landhep menehi pengalaman mecah sing luwih cepet.Thin Poly O-Ring kanggo mecah lan kurang gesekan, luwih tahan lan logam campuran aloi seng. Gigi sing landep menehi pengalaman mecah sing luwih cepet.Thin Poly O-Ring kanggo mecah lan kurang gesekan, luwih tahan.

    * Diameteripun Pelangi Pelangi 2,5 diameteripun, 2,6duwur, kapasitas cekap lan ukuran sing sampurna, kepenak lan kompak. Werna pelangi sing apik lan modis apik.

    Detail Produk

    xiangqing (2)
    xiangqing (3)
    xiangqing (4)
    xiangqing (5)
    xiangqing (6)
    xiangqing (7)
    xiangqing (8)
    xiangqing (9)
    xiangqing (10)
    xiangqing (11)
    xiangqing (12)
    xiangqing (13)
    xiangqing (14)
    xiangqing (15)
    xiangqing (16)
    xiangqing (17)
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan