63MM / 2,5 ″ Putih 4 Piji Rempah Tukang Pengisar Rumput Aloi

63MM/2.5″ White 4 Piece Spice Grinder Zinc Alloy Herb Grinder

Keterangan Singkat:

Penggali Herb 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggiling, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari. Skrin Mesh gilingan kanggo nyaring tanduran serbuk sari sing apik, scraper sethithik bisa mbantu ngempalaken bubuk.


  • Item No .: GSRP2610
  • Toko: 4 Potongan
  • Werna: Putih
  • Bahan: Zinc Alloy
  • Bobot Tanduran: 190g
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    63MM / 2,5 "Putih 4 Piji Rempah Tukang Grinding Zinc Aloi Herb

    GSRP2610xiangqing (1)

    Katrangan Product

    Item No .: GSRP2610
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Putih
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 1,85 inci (63 x 47mm)
    Bobot Tanduran: 190g
    Item No .: GSRP2610
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Putih
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 1,85 inci (63 x 47mm)
    Bobot Tanduran: 190g

    * Penggiling ramuan 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggulung, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari. Skrin Mesh gilingan kanggo nyaring tanduran serbuk sari sing apik, scraper sethithik bisa mbantu ngempalaken bubuk.

    * Tanduran penggali kanthi tutup sembrani sing kuat mbantu akeh kanggo nyuda tumpahan lan tetep olih sisa tanpa panganan.

    * Penggali rempah iki digawe saka wesi seng lan tahan lama. Untu penggiling sing tajam saka ramuan gilingan, menehi pengalaman penggilingan luwih cepet.Thin Poly O-Ring kanggo lancar lan kurang gesekan, luwih tahan.

    * Apik lan kompak, gampang digawa. Pencet kanggo tanduran herba 4 desain bakal gampang dicukupi, sing gampang digunakake lan ngresiki.

    * Desain pola lan warna warna sing unik menehi pengalaman visual sing beda, dekorasi sing apik kanggo omah.

    Detail Produk

    GSRP2610xiangqing (2)
    GSRP2610xiangqing (3)
    GSRP2610xiangqing (4)
    GSRP2610xiangqing (5)
    GSRP2610xiangqing (6)
    GSRP2610xiangqing (7)
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan