63MM / 2,5 Pepe Herb Grinding 4 Potong Zinc Alloy Aliran karo Laci

63MM/2.5 Inch Herb Grinder 4 Pieces Zinc Alloy Grinder with Drawer

Keterangan Singkat:

Gilingan ramuan 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggiling, panyimpenan, lan filtrasi serbuk sari. Tanduran kanggo tanduran herbal 4 desain potongan bakal gampang digunakake, supaya gampang digunakake lan ngresiki ramuan gilingan.


  • Item No .: GSRP2603
  • Toko: 4 Potongan
  • Werna: Pelangi
  • Bahan: Zinc Alloy
  • Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
  • Bobot Tanduran: 252g
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    63MM / 2,5 Pepe Herb Grinding 4 Potong Zinc Alloy Aliran karo Laci

    GSRP2603 (1)

    Katrangan Product

    Item No .: GSRP2603
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Pelangi
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
    Bobot Tanduran: 252g
    Item No .: GSRP2603
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Pelangi
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2,5 x 2.6 inci (63 x 66mm)
    Bobot Tanduran: 252g

    * Penggiling ramuan 4 bunder & 3 kamar ngidini kanggo nggiling, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari. Tanduran kanggo tanduran herbal 4 desain potongan bakal gampang digunakake, supaya gampang digunakake lan ngresiki ramuan gilingan.

    * Ndhuwur kanthi jelas ngidini sampeyan mirsani proses penggiling kabeh, laci sing dibuwang ngidini sampeyan njupuk barang-barang sing digiling apa wae. Skrin Mesh saringan polen polos sing apik banget, scraper sithik mbantu kanggo ngempalaken bubuk.

    * Cocog kanggo mrico, rempah-rempah, teh, lan sapiturute. Tanduran campuran kanthi tutup magnet sing kuat mbantu banget kanggo nyuda tumpahan lan tetep bebas tanduran.

    * Plinder rempah iki digawe saka wesi logam seng lan tahan lama. Gigi sing landep menehi pengalaman mecah sing luwih cepet.Thin Poly O-Ring kanggo mecah lan kurang gesekan, luwih tahan.

    * Diameteripun Pelangi Pelangi 2,5 diameteripun, 2,6duwur, kapasitas cekap lan ukuran sing sampurna, kepenak lan kompak. Werna pelangi sing apik lan modis apik.

    Fitur:

    * 4 bêsik & 3 kamar ngidini kanggo panggangan, panyimpenan, lan panyaring serbuk sari.

    * 4 desain potongan bakal gampang digunakake, nyedhiyakake gampang digunakake lan ngresiki ramuan gilingan.

    * Ndhuwur kanthi jelas ngidini sampeyan mirsani proses penggiling kabeh, laci sing dibuwang ngidini sampeyan njupuk barang-barang sing digiling apa wae.

    * Skrin bolong saringan polen gilingan sing apik, scraper sethitik bisa mbantu kanggo ngempalaken bubuk.

    * Tutup magnet kuat banget kanggo nyuda tumpahan lan tetep bebas taneman lan ora ana ambu ora enak.

    * Gigi sing landep menehi pengalaman mecah sing luwih cepet.Thin Poly O-Ring kanggo mecah lan kurang gesekan, luwih tahan.

    Detail Produk

    Ireng

    GSRP2603 (2)
    GSRP2603 (3)
    GSRP2603 (4)
    GSRP2603 (5)
    GSRP2603 (6)
    GSRP2603 (7)
    GSRP2603 (8)
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan