50MM / 55MM / 63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

50MM/55MM/63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

Keterangan Singkat:

GRINDER GRATER DRY HERB GRINDER, GRINDS SMOOTHLY - Platinum grinders grus sampurna kanggo grinding kabeh godhong garing / pedhes. Tugas abot lan kapasitas dhuwur ndadekake angin gedhe! Magnetik 4 potongan gilingan lan logam gilingan kamar 3 priksa manawa sampeyan ora bakal kelangan sprinkle ing ramuan.


  • Item No .: GSRP2584
  • Toko: 4 Potongan
  • Werna: Werna abu-abu / Ireng / Ijo / Biru / Abang / Perak
  • Bahan: Zinc Alloy
  • Katrangan

    Nyuwun pitakon dina iki!

    50MM / 55MM / 63MM Herb Grinder 4 Piece Zinc Alloy Spice Crusher

    xiangqing1

    Katrangan Product

    Item No .: GSRP2584
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Werna abu-abu / Ireng / Ijo / Biru / Abang / Perak
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2 x 1,57 inci (50 x 40mm)
    2,2 x 1,57 inci (55 x 40mm)
    Item No .: GSRP2584
    Toko: 4 Potongan
    Werna: Werna abu-abu / Ireng / Ijo / Biru / Abang / Perak
    Bahan: Zinc Alloy
    Ukuran (Diameter x Dhuwur): 2 x 1,57 inci (50 x 40mm)
    2,2 x 1,57 inci (55 x 40mm)

    Fitur Produk

    GRINDER GRATER DRY HERB GRINDER, GRINDS SMOOTHLY - Platinum grinders grus sampurna kanggo grinding kabeh godhong garing / pedhes. Tugas abot lan kapasitas dhuwur ndadekake angin gedhe! Magnetik 4 potongan gilingan lan logam gilingan kamar 3 priksa manawa sampeyan ora bakal kelangan sprinkle ing ramuan.

     TEETH METAL RAZOR-SHARP, GRAT Cepet - Campuran platinum iki dibangun saka logam wesi seng lan tahan lama. Godhong gilingan godhong Sharp Teeth njamin corak kanthi lancar lan gampang Grinding. Tanduran garing.

     FILTER LAYAS MESH TINGGAL KAYU, NGAPAK DANA PUTIH - Pemanen platine gilingan herba garing karo Pollen Scraper digawe saka bahan sing kuwat lan berkualitas sing njamin kinerja lan daya tahan sing optimal.

     ULTRA STRONG LID MAGNET, LESS WASTE - Magnetik ing sisih ndhuwur gilingan iki kanthi kuat, Tutup magnetized mbantu banget kanggo nyuda tumpahan. Ora kaya gilingan godhong liya, tutup kasebut gampang mati nalika operasi. Gilingan ramuan garing iki kanthi magnet kuat nahan tutup kasebut ing papan. Penghancur gilingan iki gampang bengkong lan ora bakal nggawe swara logam sing ngganggu.

     SAIZ KANGGO, GRINDER PUTRA PUTRA PUTRA - Plancar platinum logam cocog ing kanthong, Ditampa karo scraper Pollen, trep banget, penggiling crusher gedhe kanggo bocah-bocah wadon. Yen sampeyan mikir sampeyan bakal Getun sawise tuku produk iki, aja wedi amarga iki minangka gilingan paling apik sing bisa sampeyan tuku.

    • Gampang kanggo nggunakake & CLEAN - gilingan godhong crusher iki mbantu ngirit wektu amarga gampang digunakake. Cukup corak ing ndhuwur lan kaping pirang-pirang kaping pirang-pirang. Kajaba iku, penggiling gampang di resiki, mung nggunakake sabun lan banyu lan scraper bisa mbantu ngilangi partikel serbuk saka sari sari.

    Detail Produk

    xiangqing2
    xiangqing3
    xiangqing4
    xiangqing5
    xiangqing6
    xiangqing7
    xiangqing8
    xiangqing9
    xiangqing10
    xiangqing11
    Tulis cathetan lan kita bakal cepet bali menyang sampeyan.

    Produk sing gegandhengan